H.D. Holland Digitaal B.V.

Beveiligen is ons vak. Dat doen we graag, goed en voor u zo voordelig mogelijk. Daarbij houden wij niet alleen rekening met de wensen/eisen van de verzekeringsmaatschappijen, maar zeker ook met uw belangen, zoals: gebruikersvriendelijkheid; verstrekken van vakkundig advies, zowel voor als na de koop; leveren van Nederlandstalige gebruikershandleiding, alsmede goede en gratis begeleiding aangaande de werking van het systeem na installatie.

Verzekeringsmaatschappijen stellen vandaag de dag hoge eisen aan beveiligingsmaatregelen. Op verzoek kunnen wij met uw verzekeringsmaatschappij onderhandelen over de te nemen maatregelen, opdat het beveiligingspakket, ook voor u in financiële zin, verantwoord blijft.

Holland Digitaal levert u een totaal pakket, eventueel in samenwerking met andere, eveneens erkende, beveiligingsbedrijven.
Wij als erkend beveiligingsinstallateur zijn in staat u een officieel opleveringsbewijs te verstrekken. Dit document is voor u en uw verzekeringsmaatschappij het bewijs dat het totale pakket van beveiligingsmaatregelen voldoet aan de gestelde eisen van het VIP, BORG, en VEB regelingen en de voorschriften voor inbraaksignaleringssystemen.


Wij leveren dus niet alleen Elektronische maatregelen, zoals een voor uw situatie juist inbraaksignaleringssvsteern, maar ook Bouwkundige maatregelen, zoals hang- en sluitwerk, alsmede compartimenterings en meeneem beperkende maatregelen, zoals inbraakwerende kasten en/of kluizen volgens SKB-kwalificaties, alsmede brand signaleringsapparatuur. Niet in de laatste plaats adviseren wij u over de Organisatorische maatregelen. U kunt daarbij o.a. denken aan het juiste gebruik van de door u getroffen preventieve maatregelen.

Al deze maatregelen vormen een samenhangend geheel.

Zijn er naar aanleiding van onze informatie nog vragen?

Aarzelt u dan niet ons te bellen. Wij staan u graag te woord.

H.D. Holland Digitaal B.V.
(Kim Rosier en Robert Mäkel, directie)