Inbraakbeveiliging

Het veilige gevoel dat u hebt, kan wreed worden verstoord door een inbraak.

Niets is vervelender dan een onbekende die ongevraagd in uw woning of bedrijf doordringt, uw pand doorzoekt en persoonlijke spullen ongevraagd meeneemt. De psychische schade is vaak nog erger dan de materiële.

Door uw pand op de juiste wijze tegen inbraak en brand te beveiligen, beperkt u de kans op schade en heeft u een zorg minder, ook wanneer u niet in uw woning of bedrijf aanwezig bent.

H.D. Holland Digitaal B.V. heeft een ruime ervaring met het elektronisch beveiligen van vele soorten woonhuizen, winkelpanden en bedrijfsruimtes

Elektronische maatregelen zorgen ervoor dat inbraakpogingen worden gedetecteerd, geregistreerd en gemeld aan een landelijke meldkamer. Voor de coördinatie van alarmmeldingen en opvolging werken wij samen met de modernste meldkamers.

Op basis daarvan heeft H.D. Holland Digitaal B.V. speciaal voor u als particulier en/of ondernemer een toekomstgericht beveiligingssysteem ontwikkeld. Wij verzorgen systemen voor onder meer:
- Ruimtelijke bewegingsdetectie
- Anti-maskeersensoren
- Glas- en trildetectie
- Terreinbeveiliging
- Deurstandsignalering

Van kleinschalig tot complex en omvangrijk. Dat neemt niet weg dat elk object aan een zorgvuldige risicoanalyse wordt onderworpen voordat tot installatie wordt overgegaan.

H.D. (Holland Digitaal) B.V. inventariseert, luistert en adviseert. Door aanpassing en uitbreiding van het basissysteem realiseert H.D. Holland Digitaal B.V. maatwerk beveiligingsoplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.